Arma Temizlik & Danışmanlık
ARMA TEMİZLİK & DANIŞMANLIK

Ofis Temizliği Nasıl Yapılmaktadır?

Ofis Temizliği Nasıl Yapılmaktadır?

Ofis Temizliği Nasıl Yapılmaktadır?

31 Mart 2019

Günümüzde belki evimizden daha fazla vakit geçirdiğimiz ofislerimizin temizliği kişisel sağlığımız açısından önemli olmakla birlikte şirket politikası ve müşterilerin memnuniyeti açısından da büyük önem arz etmektedir.  İnsanlar göze hitap eden ve görsel olarak estetik görünen mekanlarda daha fazla oturmaktan hoşlanırlar. Bunun yanında hijyen dediğimiz prensip özelliği ofis temizliğinde de oldukça önemli bir yer kaplamaktadır.


Ofis Temizliği Nasıl Yapılmaktadır?

Genel ve ortak alanların güzelce tozu alınır.
Ortalıktaki dağınıklıklar toplanıp düzenlenerek ofis ortamının estetik bir görünüme sahip olması sağlanır.
Ofis çalışanlarının masalarında bulunan çöp kutuları boşaltılır ve temiz çöp poşetleri yerleştirilir.
Mutfaktaki birikmiş bulaşıklar toparlanır, yıkanır ve yerleştirilir. Bunun yanında belirli aralıklarla mutfak dolaplarının ve mutfak araç gereçlerinin temizliği yapılarak hijyen sağlanır.
Tuvalet, lavabo gibi ortak kullanıma açık olan bölgeler detaylı olarak temizlenir ve sık sık kontrol edilir.
Yerler belirli aralıklarla süpürülür ve silinir.


Ofis Temizliğinde Gerekli Ekipmanlar


Temizlik için gerekli ekipmanların olmaması ve bu ekipmanları sağlamak için vaktinizin olmaması durumunda endişelenmenizi gerektiren bir durumun olmadığını bilmenizi istiyoruz. Dilediğiniz takdirde rezervasyonunuzu yaparken ya da daha sonrasında temizlik gününden önce olmak şartıyla, ofis temizliğii çin sizde bulunmayan malzemelerin listesini bize iletirseniz sizin için malzemeleri sağlayarak yanımızda getirmekteyiz.


Güvenilir Hizmet Standartları

Güven olgusunun gün geçtikçe göreceli bir hale geldiği günümüzde hiç tanımadığımız insanları işe alarak bütün maddiyatımızın döndüğü ofis ortamımızı en mahrem haliyle onlara emanet etmek giderek zorlaşmaktadır. Gerekli önlemler alınmadığı takdirde gerçekte kim olduğu bilinmeyen temizlik personellerinin çalıştırılması ciddi sıkıntılara ve sorunlara yol açabilmektedir. Böyle durumların önlenmesi için son derece güvenilir temizlik personelleri ile çalışmakta ve işe alım süreçlerinde çalışanlarımızı detaylı sicil kaydı taramalarından geçirdiğimizi bilmeniz gerekmektedir. Güvenilirliğin en önemli kavramlardan biri olduğu günümüz toplumunda işimizi asla riske atmayacağımızı, %100 güvenilir ve emniyetli insanlarla çalışmakta olduğumuzu gururla belirtmekteyiz.
Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelmektedir. Profesyonel ofis temizliği uygulamalarımız kalite standartlarına uygun olarak yapılacak ve sizleri tatmin edici prensiplere bağlı kalınarak uzun süreli memnuniyetiniz sağlanacaktır. Memnun kalmadığınız durumları bize bildirerek anında çözüm arayışımızla işinizden başka hiçbir şeyle ilgilenmek ya da enerjinizi tüketmek zorunda kalmayacağınızı garanti ediyoruz.

Siz de ofis temizliğiniz için daha detaylı bilgi edinmek için hemen Arma Temizlik & Danışmanlık’tan teklif alın ve üstün hizmet kalitemizden oluşan uygulamalarımızda tanışarak hayatınızın en mantıklı kararını verin.