Arma Temizlik & Danışmanlık
ARMA TEMİZLİK & DANIŞMANLIK

İnşaat Sonrası Temizlik Hizmetleri

İnşaat Sonrası Temizlik Hizmetleri

İnşaat Sonrası Temizlik Hizmetleri

09 Nisan 2019

Yeni alınan her konut, iş yeri, ofis ya da tadilatı yapılan yer herkeste bir heyecan oluştursa da inşaat sonrası temizlik yapılacak olması, insanların akıllarında soru işaretlerine neden olmaktadır. Her ne kadar boş ev temizliği için kolay olacağı düşünülse de özellikle inşaat sonrası temizlik yapılacak olan yerler için özel ve detaylı çalışmalar yapılmalıdır. Profesyonel ekipler tarafından yapılması gerekmektedir. Yapımı yeni bitmiş olan evlerde ya da yeni tadilat yapılmış evlerde inşaat sonrasında çok fazla miktarda alçı, çimento ve moloz kalıntıları çıkmakta ve oluşan bu durum yeni yerlerine taşınmayı dört gözle bekleyen insanları zorlamaktadır.


Peki inşaat sonrası temizlik nasıl yapılmalıdır?


İnşaat sonrası temizlik çalışmalarının, eşyaların taşınmasından önce detaylı ve derinlemesine bir şekilde yapılması gerekmektedir. Biliyoruz ki taşınma; evdeki eşyaların toplanması, paketlenmesi, yeni eşyaların alınması seçilmesi ve dekorasyonu gibi birçok iş yükünü beraberinde getireceği için zaten başlı başına yeterince zorlarken inşaat sonrası temizlik çok daha zorlu bir iştir.

Yeni evinize taşınma heyecanını doyasıya yaşayıp yeni yuvanızda yaşayacak olduğunuz güzel günlerin hayalini kurun, gerisini Arma Temizlik & Danışmanlık’ın profesyonel ekiplerine bırakın. Bünyemizde bulunan inşaat sonrası temizlik alanında profesyonel ekiplerimiz ile siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktan kıvanç duyarız.